Kevätjäillä!

Täällä ollaan ja vaikka viime postaus olikin kovin surusävytteinen, niin toivoa on jälleen ilmassa! Toivottomuuden ollessa pahimmillaan, on seurannut parempi päivä ja taas vähän parempi päivä ja elämä jatkuu. Tätä kirjoittaessa Mooren vointi on jälleen kohtuullinen ja voidaan taas hetkeksi huokaista.

Hankikanto on kovasti piristänyt Moorea kun liikkuminen on helpompaa. Moore on päässyt jäällekin muun lauman mukana ja nauttinut kovasti näistä hetkistä.

Moore kävi pitkästä aikaa trimmissäkin, kun sen vointi viimeinkin sen salli. Kuten kuvista näkee, rodunomainen trimmi on historiaa. Mooren turkki on ajeltu kauttaaltaan koneella. Tähän on syynä Mooren jaksamattomuus trimmatessa. Tässä vaiheessa haluan karsia kaikki vähänkään epämiellyttävät asiat pois Mooren elämästä. Menköön suloisena siloposkena elämänsä ehtoopuolen. Moore on sen ansainnut. ❤

Niin ihana, kultainen kolmikko ❤

Eikä Moore olisi Moore, ellei sillä olisi Mooremaista pilkettä silmäkulmassa. Moorea huumorintajuisempaa koiraa tuskin enää koskaan tulee. Se osaa olla melkoinen vekkuli välillä ja saa kaikki hyvälle tuulelle. Lyhyen aikaa se viitsii istuu porukkakuvassa kuvattavana ja sitten se ottaa ns. hatkat.

Ennen Moore lensi, nyt on yksi jalka maassa…

Iloista pilkettä silmäkulmassa. Tästä kuvasta näkee, että Moore on onnellinen. ❤

Aurinko lämmittää mustaa turkkia ja kevät tuoksuu hyvältä. ❤

Ystävien kanssa on hyvä olla. ❤

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s