Pituus sujuu!

Tänään oli keskiviikkoiset agitreenit. Moore oli taas tapansa mukaan hyvin innostunut kentälle tullessa, kun tiesi mitä ollaan tultu tekemään. Vinkui ja vonkui kovasti omaa vuoroa odotellessa, mutta hiljeni ja keskittyi heti tekemiseen kun pääsi hommiin. Tästä syystä Mooren kanssa on aina yhtä mukava mennä minne tahansa treeneihin kun näkee, että toinen todella nauttii tekemisestä. 😀

Kokeilin joko meidän paikallaoloharjoitukset olisivat tuottaneet tulosta ja yritin jättää Mooren paikalle odottamaan. Turha toivo, heti kun ote pannasta irtosi Moore sinkosi putkeen niin, että perskarvat vaan vilahtivat… eli treeniä paikallaoloon täytynee jatkaa. Kotona sujuu jo aika mallikkaasti, mutta kentällä siis ei. Muuten hallinta sujuu kyllä hyvin ja Moore pystyy työskentelemään hyvin vapaana vieraiden koirien läsnäollessa. Sitä ei kiinnosta yhtään toiset koirat vaan ainoastaan yhdessä tekeminen.  Oon siitä kyllä hirmuisen ylpeä tässä mielessä.

Esteinä tänään olivat aidat, putki, pituus ja kepit.

Aidat sujuivat tänään paremmin kuin koskaan ja putkeen Moore sujahti vauhdilla. Kepit menivät myös hyvin. Pituus-este on ollut Moorelle aina vähän ongelmallinen. Moore ei ole koskaan hypännyt tätä estettä, vaan on jotenkin mieltänyt sen kiipeiltäväksi esteeksi ja tömistelee esteen yli. Ensimmäisellä kerralla Moore ”lähes” hyppäsi pituus-esteen ensimmäistä ketaa! Pieni kolina vain kuului kun jalat koskettivat kevyesti esteeseen… Seuraavalla kerralla enää vain kynnet hipaisivat estettä. Hieno edistyminen tässä ja ekaa kertaa tuntuu, että Moore hoksasi, että tämänkin esteen yli voi myös hypätä. Hyvä, hyvä Moore!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s