Syksykin jo täällä

Kesä tuli, oli ja meni. Ilmassa alkaa olla jo pientä jännitystä. Marraskuussa häämöttää SE suuren suuri päivä, johon alamme pikku hiljaa valmistautua… Moore täyttää silloin 11-vuotta ja sehän tietää sitä, että luvassa on suurimmat juhlat mitä koskaan! Teemana tietenkin hyvä ruoka ja -seura. Asioita joita Moorekin arvostaa… Mikä kaikkein parasta, Moore voi kerrassaan erinomaisesti! Pappa on ollut koko kesän ja syksyn erityisen virkeä. Ruoka maistuu ja Moore on ollut jopa aina silloin tällöin koko lauman yhteisillä metsälenkeilläkin mukana. Tarpeen vaatiessa kannetaan välillä. Paljon olen yrittänyt panostaa juurikin Mooren mielenvirkeyteen ja koko laumana tehtäviin kivoihin juttuihin. Sille on erityisen tärkeää saada olla mukana, kuulua joukkoon. Moore nauttii niin kovin kaikesta saamaastaan huomiosta ja hellyydestä. Edelleen sillä on sitä ihanaa, omanlaistaan pilkettä silmäkulmassa. Se innostuu välillä kovasti puskemaan meitä ihmisiä. Irvistelee hyväntuulisena ja leikittää isoa Romeota. Joka usein myös innostuu Mooren aloitteesta.

Moore kävi syyskuussa cushingin tauti kontrollissa. Arvot olivat oikein hyvät ja samalla lääkityksellä jatketaan. Seuraava kontrolli olisi loppukesästä 2018. Tavoite olisi tietenkin, että sinne asti päästäisiin.

Trimmissä on jo vähän oiottu, koska Moore väsyy trimmitilanteissa helpommin kuin ennen. Selkä nypitään yhä, mutta sivut ajellaan jo huoletta koneella ja leikataan ohennussaksilla. Tärkeintä on, ettei trimmaus ole liian kuormittava Moorelle, eikä kestä kauan. Moore jaksaa yhä leikittää Maaritin tyttöjä (kaksi skottia ja westie) ja on edelleen hyvin charmikas naisseurassa.

Komistuksesta vielä muutama tuore kuva. ❤

2 thoughts on “Syksykin jo täällä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s