Kesäkin jo täällä..

Talvi on mennyt ja kesäkin tekee jo tuloaan. Ensimmäinen tämän vuoden mökkireissukin on juuri takana. Jotenkin yhä outoa kun Moorea ei enää voi ottaa toisten kanssa samoille lenkeille, eikä se jaksa omia pikku lenkkejäkään aina tehdä. Vastahan se juoksi samat lenkit mitkä isotkin koirat! Pihalla Moore lähinnä seurailee mitä toiset koirat puuhaavat. Ehkä se kuitenkin nauttii olostaan omalla tavallaan. Tutuista ja turvallisista rutiineista. Ainakin toivon niin. Tunteekohan se itsensä vanhaksi? Tunteeko se, että sen voimat pikku hiljaa vähenevät? Ei enää jaksa samalla tavalla kuin ennen. Ei, jos se näkee jäniksen… Silloin mennään samalla raivolla kuin mitä nuorenakin. Mooren vointi on pysynyt melko samanlaisena. Särkylääkettä annan silloin kun näyttää, että Moore sitä tarvitsee. Lääkkeen jälkeen Moore puskee itseään mattoon ja tuntuu voivan taas hyvin. Kipujen ollessa päällä, Moore vetäytyy omiin oloihinsa. Se on jotenkin jäykän oloinen ja saattaa ynistä hiljaa. Vauhti on hidastunut entisestään. Moore haistelee kesän tuoksuja pitkään ja huolella, eikä sitä sovi hoputtaa. Ei se lenkin pituus vaan laatu. Haikeus ja hiljainen suru valtaa usein mielen kun Moorea katselee. Kohta sitä ei enää ole. Miksi se vanhenee niin nopeasti?

Mökillä piti ottaa tuoreita kuvia. Ajatuksille ei voi mitään. Kuvia ottaessa sitä miettii, että ovatko nämä niitä viimeisiä kuvia tästä huippuporukasta? Siitä missä ne vielä kaikki ovat yhdessä.

Mun rakkaat

Kaverikuva: Pappa ja prinsessa

Veteraanipojat. Parhaat kaverit ❤

Temppuja osataan vieläkin

Kerjäyskatse joka kaataa seinänkin!

Moore mukana Myyn jälkihommissa 20.5

Moore oli hoidossa poikani luona meidän ollessa leireilemässä isojen koirien kanssa. Hoitokuulumiset olivat seuraavanlaiset:

Jalkatilaan ei mene millään. Kuudesta lihapullasta (jotka hotkii aina kaikki) jätti yhden lautaselle. Hyvästä hoidosta huolimatta täytyy vähän näyttää mieltään. Moore 💓Me Sinua. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s