Mooren kuulumisia

Mooren sivuilla on ollut hiljaista, mutta onneksi se ei tarkoita mitään huonoa vaan päinvastoin! Kevätkin on jo ehtinyt pitkälle ja mikä kaikkein mukavinta, aurinko paistaa myös Moorelle! Ruoka maistuu hyvin ja Moore on ollut koko kevään jopa ihan hämmästyttävän virkeä ja iloinen. Energiaa riittää usein hepulirinkien juoksuun ja Moore vaikuttaa eloonsa kaikin puolin tyytyväiseltä. Moore edelleenkin rakastaa juosta ihan täysillä. Se on meidän perheen suuri ilontuoja ja se tietää sen!

Mooren kanssa meitä on vähän surettanut se, että Vuoden Skotti 2016 -kisan tuloksia lukiessa, vuonna 2016 skotlanninterriereillä ei ollut yhtään mejäkäyntiä kokeissa. 2015 mejän koekäyntejä oli kuitenkin vielä viisi je ne olivat kolmelta eri koiralta Moore mukaan lukien. Toivottavasti suunta muuttuu tämän vuoden aikana ja uusia partasuita pääsisi nuuskuttamaan verijälkeä vielä tulevaisuudessa. Mejä on mukava laji ja sopii hyvin skoteille, joten menkää ihmeessä skotti-ihmiset mejäilemään kun lumet tästä pian sulavat. Nyt on hyvä aika aloittaa uusienkin harrastajien mejätouhut! Me peukutetaan Mooren kanssa ja ollaan tarvittaessa tukena jos tulee kysyttävää mejästä ja olet menossa vaikkapa mejäkokeeseen.

Linkki Skottikerhon sivuille, joissa kirjoittamani artikkeli mejästä.

http://www.skotlanninterrieri.fi/2017/02/mejaa-skotin-kanssa/

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä kuvia keväältä.

Oma lauma on Moorelle kaikki kaikessa. Moore on saanut olla usein lenkeillä mukana.

Omanarvontuntoinen vanha herra nauttii kivellä kun kevätaurinko lämmittää.

Rannat alkavat olla jo sulia ja niissä riittää tutkittavaa.

Tänne! – Yksi jäi telineeseen. 😀

Moore – Viisaus ei asu heissä…

Moore tietää mistä herkut tulevat

Mukavaa kevättä kaikille lukijoille ja paljon rapsuja kaikille skoteille! ❤

2 thoughts on “Mooren kuulumisia

 1. Hei,

  Ihania kuvia, ja ihana kuulla, että Moore voi hyvin 🙂 Mitä kautta kannattaisi täällä Jyväskylässä aloittaa MEJÄ? Edwinin kanssa ollaan jo noseworkia harjoiteltu eli osaa kyllä hajun perusteella jo vähän etsiä. MEJÄä kiinnostaisi kokeilla..

  Toivottavasti saadaan rallytokotuloksia tälle vuodelle myös skoteille, Edwinin kanssa olisi tarkoitu startata alokasluokassa kesällä 🙂

  Mukavaa kevättä!

  Terkuin,
  Aino M

  Tykkää

 2. Moi! Tällä hetkellä ei itselläni ole lupia metsiin, mutta Muuramen Seudun Kennelkerhossa on ollut puhetta tulevasta MEJÄ-kurssista. Tarkoitus on pitää huhtikuussa joku arki-ilta ensin jonkinlainen keskustelu- / koulutusilta ja sitten myöhemmin mentäisiin maastoon. Jos on jäsen, niin homma ilmeisesti ilmainen. Jos ei jäsen, niin mahdollisesti hyvin pieni maksu. Kannattaa seurata kerhon FB-sivuja. Sieltä myös selviää, kuinka pääsee jäseneksi.

  Toinen paikka minne kannattaa olla yhteydessä on Keski-Suomen Mäyräkoirakerho. Siellä me aloitettiin aikoinaan Mooren kanssa. Mukavaa porukkaa ja järkkäävät kanssa mejätreenejä ja -kokeita.

  Jos vaan aikaa liikenee itseltäni tässä keväällä ja saan jostain sorkan ja verta niin olen valmis myös koutsaamaan teidät alkuun…

  Mukavaa kevättä teillekin ja rapsuja Edwinille. ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s