Niilo tuli taloon…

DSC_6484

Niilo, Nipa, Nipanderi tuli tapaamaan Moorea ja oppimaan siinä samalla koirien tavoille. Ensireaktio oli Nipan puolelta silkka järkytys! Ei tuollaisia mustapartaisia otuksia voi olla! Olen aina sanonutkin – kun on nähnyt Mooren, on nähnyt kaiken.

Pari minuuttia Niilo tarkkaili Moorea kauhunsekaisesti, mutta Mooren sivulta toiselle vimmatusti vispaava häntä ja suuri lempeys sulatti pienen koiran jännityksen. Hetken päästä mentiin jo hepulirinkiä yhdessä pitkin pihaa. Moorekin innostui oikein tosissaan leikkimään ja juoksemaan! Pitkään aikaan en ole nähnyt sitä noin iloisena. Muistuiko Mooren mieleen jostain kaukaisuudesta jopa Nono? Näitä kun ei voi tietää. Maaritilla on kotonaan kaksi skottia ja westie. Moorelle näistä kolmesta nartusta mieluisin on aina ollut Lumi-westie.

DSC_6471

Moore suhtautui tähänkin pentuun kovin isällisesti, kuten on aina pentuihin suhtautunut. Se on pentujen kanssa sellainen turvallinen ja ihana Muumipappa. Moore ei koskaan sano turhasta, vaan on järkkymättömän lempeä ja auktoriteettinen. Tämäkin ipana oppi äkkiä – Mooren nätistä ja aina oikein mitoitetusta kiellosta, ettei Mooren turpaa saa pöyhiä, eikä sen päälle hyppiä. Muuten voidaan kyllä olla hyvät ystävät kunhan nämä pelisäännöt ovat selvät.

DSC_6529

DSC_6580

DSC_6558

Mooren valvovan silmän alla oli pennun hyvä juosta ja riekkua. 🙂

DSC_6535

Ja sehän juoksi! 🙂

DSC_6555

DSC_6551

DSC_6539

Niilo on tavannut isoista koiristamme myös Myyn, jonka kanssa tulevat myös hyvin juttuun. Romeon huumorintaju ei riitä millään tavalla pieniin valkoisiin koiriin, joten näitä koiria ei tulla koskaan tutustuttaman toisiinsa. Mitään riskejä kun ei voi tässä asiassa ottaa. Romeon sydämessä on paikka ainoastaan yhdelle pienelle koiralle…

DSC_6591

Kesäloma jatkuu ja mökille ollaan taas menossa. 🙂

DSC_6191

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s