Niilo

WP_20160520_14_24_00_Rich – kopio – kopio

Taas on vierähtänyt tovi jos toinenkin ja kesäkin on saapunut. Suuri ilo on kertoa, että Moore voi tällä hetkellä jopa hämmästyttävän hyvin! Muutaman kerran Moore on päässyt pidemmillekin lenkeille mukaan. Se kun on vaan niin täynnä virtaa ja elinvoimaa ja tuntuu, ettei aina lyhyet lenkit oikein riitä. Lenkeillä Moore menee häntä pystyssä kovasti vetäen ja intoa puhkuen. Se ei väsähdy niin paljoa kuin mitä se teki vielä jonkin aikaa sitten. Elämäniloa löytyy Mooresta nykyisellään niin paljon, että onhan tämä vaan ollut ihanaa meille kaikille! Moore puskee ihmisiä, juoksee villejä hepulirinkejä, myllää sängyssä peittojen alla ja putsaa partaansa nautinnolliseti jokaisen ruokailun jälkeen. Lenkeillä saa pitää varansa, ettei lähde riistan perään kuten mökillä meinasi käydä. Aika huikeeta, että se on nyt tuossa kunnossa. Särkylääkkeitäkään ei olla tarvittu sitten syksyn.

WP_20160520_13_23_13_Pro

Isä anna mun ajaa mökkitie…

WP_20160520_15_56_25_Pro__highres

Moore nauttii mökillä olosta. Rappusilla on kiva katsella toisten touhuja.

DSC_5054

Aamulenkki erämaahan

DSC_5030

nipa

Otsikko viittaa sitten tähän! Perheeseen on saatu myös uusi karvainen jäsen, josta toivon mukaan tulee vielä Moorenkin ystävä. Niilo, viralliselta nimeltään Loving You Lucky Fellow on rodultaan valkoinen länsiylämaan terrieri. Niilo asuu R.n ja T.n kotona, siellä missä Elvis-pupukin, eli ihan saman katon alle Niilo ei tullut. Westie, rotu jota ei koskaan pitänyt tähän perheeseen tulla. Eikä olisi tullut nytkään, ellei R. olisi ollut niin päättäväinen ja sataprosenttisen varma omasta rotuhaaveestaan. Rotu ei kääntynyt missään vaiheessa esim. skottiin, vaikka käännytystyötä tehtiin oikein hartiavoimin ja kaikki ihanat skotinpentujen kuvat ja videot tuli esiteltyä. 😉 Mukana projektissa olivat tietenkin skotit Lavinia, Elviira ja Moore. ”Ne on niin jöröjä…” vastauksella kuitattiin kuitenkin esitetyt skottiajatukset. Toivotaan, ettei koskaan olla tilanteessa (..tai, että ainakin osaisin silloin pitää suuni kiinni), että mitäs minä sanoinkaan niiden terveydestä.. jne.

Joka tapauksessa ikää tällä söpöläisellä on huikeat 8 viikkoa. Niilo on kyllä ihan mahtava pakkaus ja on valloittanut hetkessä allekirjoittaneen! Luonteeltaan Niilo on rohkea, vilkas, avoin ja hyvin rakastettava. Ulkomuodoltaakin varsin lupaava. Ekalla tapaamisella Niilo kiipesi syliin ja nuoli naamani. Tämän jälkeen se sai vallattoman juoksuhepulin ja voi miten se on pieni! Hetken ympäri huusollia kirmattuaan, Niilo sammui keskelle lattiaa jääkarhuasentoon. Voi ihanuus mikä siitä mahtaakaan kasvaa. Peukut pystyssä, että Niilo pysyisi myös terveenä. Nonon jälkeen kun hyvä terveys ei ole ollenkaan itsestään selvyys, mutta onhan nuo westiet aivan ihania… Kasvattajan sain sentään minä valita.

DSC_5396

Taas tuli huomattua sekin, että on noissa pennuissa ihan hirmuisen paljon työtä. Kiva olisi joskus taas joku tuollainen pienikin koira. On ne niin erilaisia kun nämä isot. Yhtään ei ole pentukuumetta, vaikka noita pentuja tuntuu tulevan nyt kaikille. Ihana pallutella Niiloa kun ei tarvitse millään tavalla osallistua sen kasvatukseen ja koulutukseen. 😀

DSC_4983

Oma ryhmärakas toukokuussa 2016

DSC_4908

Täällä vartioin minä! 230 cm piha-aita ja Moore.

2 thoughts on “Niilo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s